ГАЛЕРИЯ ИКОНИ

Икона
 

Спаси, Господи, и сохрани!

06 юли 2011 17:11, Варненска и Великопреслaвска митрополия
о. Иван Иванов

Протойерей Иван Иванов, председател на църковното настоятелство при храм "Св. Иван Рилски" в гр. Дългопол, Варненска епархия, се обърна към редакцията с молба, неговите събратя свещенослужители да го подкрепят молитвено, като отправят молитва към Бога за благополучен изход от предстоящото му лечение и скорошно оздравяване.

Отец Иван Иванов от месец април 2010 г. е с проблеми на сърцето. На 17 май 2010 г. във Варненската кардиология "Св. Йоан Кръстител" му е направена операция за поставяне на стенд на сърцето. На 10 ноември 2010 г. получава инсулт и е приет за лечение в МБАЛ "Царица Йоанна" в гр. Провадия, а по-късно и в СБАЛНП "Св. Наум" в София.

Скъпи отци, братя и сестри, нека в този момент на тежко изпитание за отец Иван да отправим с едно сърце и една уста молитва към Всеподателя Бога, от Когото е всяко добро даяние, да се смили и помилва отец Иван, като прости всичките му волни и неволни прегрешения. И като укрепи със Своята благодат болящия, неговите лекари и близки, скоро да му дари здраве и безбедни дни за слава Божия и за радост на близките на отец Иван и поверените му християни.

 

 

Снимки

о. Иван Иванов
« предишна новинаследваща новина »