ГАЛЕРИЯ ИКОНИ

Икона
 

Откриване на аудиторен комплекс в Медицинския университет в Пловдив

12 юли 2011 20:34, Пловдивска митрополия
Откриване на аудиторен комплекс в Медицинския университет в гр. Пловдив

Негово Високопреосвещенство Пловдивският митрополит Николай откри и освети новия аудиторен комплекс в Медицинския университет в гр. Пловдив по покана на ректора на учебното заведение доц. д-р Георги Паскалев.

Преди откриването на новото здание митрополитът и ректорът посрещнаха министър-председателя Бойко Борисов като скъп гост на университета. Владиката и доц. Паскалев поканиха премиера да посети и да се поклони в новооткрития в двора на университета параклис, посветен на свети Георги.

След това митрополит Николай извърши водосвет и освети аудиторния комплекс, след което министър-председателят преряза лентата на комплекса, изграден на 2 750 кв. метра.

На тържественото събитие присъстваха министърът на финансите Симеон Дянков, на здравеопазването Стефан Константинов и на образованието Сергей Игнатов, както и областният управител Иван Тотев, кметът Славчо Атанасов и районните кметове Райна Петрова, Ина Филипова, Здравко Димитров и Петър Петров.

Доц. Паскалев покани всички гости да разгледат открития комплекс. В най-голямата аудитория ректорът се обърна с приветствена реч към министър-председателя, министрите, епархийския митрополит и всички гости.

От своя страна митрополит Николай поздрави в архипастирското си слово многоуважаемия ректор, представителите на властта, преподавателите и студентите на Медицинския университет, като благодари за любезната покана и радушния прием, който всякога му оказват. Негово Високопреосвещенство отличи с орден “Св. апостол Ерм"- І степен ректора доц. д-р Георги Паскалев за църковни заслуги и всеотдайност към делото на Пловдивската епархийска църква.

 

 

Снимки

Откриване на аудиторен комплекс в Медицинския университет в гр. ПловдивОткриване на аудиторен комплекс в Медицинския университет в гр. ПловдивОткриване на аудиторен комплекс в Медицинския университет в гр. ПловдивОткриване на аудиторен комплекс в Медицинския университет в гр. ПловдивОткриване на аудиторен комплекс в Медицинския университет в гр. ПловдивОткриване на аудиторен комплекс в Медицинския университет в гр. ПловдивОткриване на аудиторен комплекс в Медицинския университет в гр. ПловдивОткриване на аудиторен комплекс в Медицинския университет в гр. ПловдивОткриване на аудиторен комплекс в Медицинския университет в гр. ПловдивОткриване на аудиторен комплекс в Медицинския университет в гр. ПловдивОткриване на аудиторен комплекс в Медицинския университет в гр. ПловдивОткриване на аудиторен комплекс в Медицинския университет в гр. ПловдивОткриване на аудиторен комплекс в Медицинския университет в гр. ПловдивОткриване на аудиторен комплекс в Медицинския университет в гр. ПловдивОткриване на аудиторен комплекс в Медицинския университет в гр. ПловдивОткриване на аудиторен комплекс в Медицинския университет в гр. ПловдивОткриване на аудиторен комплекс в Медицинския университет в гр. ПловдивОткриване на аудиторен комплекс в Медицинския университет в гр. ПловдивОткриване на аудиторен комплекс в Медицинския университет в гр. ПловдивОткриване на аудиторен комплекс в Медицинския университет в гр. ПловдивОткриване на аудиторен комплекс в Медицинския университет в гр. ПловдивОткриване на аудиторен комплекс в Медицинския университет в гр. ПловдивОткриване на аудиторен комплекс в Медицинския университет в гр. ПловдивОткриване на аудиторен комплекс в Медицинския университет в гр. ПловдивОткриване на аудиторен комплекс в Медицинския университет в гр. ПловдивОткриване на аудиторен комплекс в Медицинския университет в гр. ПловдивОткриване на аудиторен комплекс в Медицинския университет в гр. ПловдивОткриване на аудиторен комплекс в Медицинския университет в гр. ПловдивОткриване на аудиторен комплекс в Медицинския университет в гр. Пловдив
« предишна новинаследваща новина »