ЛЕСТВИЦА

 

ГАЛЕРИЯ ИКОНИ

Икона
 

Панихида за загиналите при ПТП в Силистра и страната

08 август 2011 10:45, Доростолска митрополия
Панихида за загиналите при ПТП в Силистра и страната

Вчера в катедралния храм "Св. ап. Петър и Павел" - Силистра, бе извършена панихида за загиналите при ПТП в Силистра и страната.

След светата Литургия Негово Високопреосвещенство Доростолски митрополит Амвросий и прот. Георги Попов извършиха панихида в памет на загиналите поради много зачестилите ПТП в района на Силистра и в страната. Множество народ се бе стекъл да вземе молитвено участие в панихидата и да се помоли за загиналите си млади съграждани.

В началото митрополит Амвросий изказа своите съболезнования на близките на починалите. "Животът ни е даруван от Бога и трябва да го ценим и да благодарим всеки ден на Всеподателя. В една от молитвите е казано, че нищо не можем без Бога, затова трябва винаги да Го търсим, а не само когато имаме нужда. Нека всички от днес се изпълним с божествената любов и да се обичаме един други! - каза митрополитът - Бог да ви пази!"

Текст снимки: монах Емилиан

 

 

Снимки

Панихида за загиналите при ПТП в Силистра и странатаПанихида за загиналите при ПТП в Силистра и странатаПанихида за загиналите при ПТП в Силистра и страната
« предишна новинаследваща новина »