ГАЛЕРИЯ ИКОНИ

Икона
 

Дарете 1, 20 лв. за подпомагане градежа на храм „Св. прмчк Прокопий Варненски”

14 август 2011 18:14, Варненска и Великопреслaвска митрополия
Храмът в строеж

С благословението на Негово Високопреосвещенство Варненския и Великопреславски митрополит Кирил на 29.07.2011 г. стартира национална дарителска SMS-кампания за събиране на средства за подпомагане градежа на храм „Св. прмчк Прокопий Варненски”.

Мотото на кампанията е „Да изградим новия храм на Варна”.

В тази връзка любезно приканваме всички жители и гости на Варна и всички родолюбиви българи да подкрепят това богоугодно и полезно за града ни дело.

Даваме си сметка, че по време на криза не е леко да се гради дори Божи дом. Това обаче не е невъзможно дело, защото за вярващия в Бога „всичко е възможно” (Мат. 19:26; Марк. 9:23; 10:27; Лука. 18:27).

Сега вече всеки може да изпрати дарителски SMS с текст на латиница DMS HRAM на номер 17 777 (за абонати на GLOBUL, VIVACOM и M-tel ) и така реално да осъществи своето дарение.

Цената на един SMS е 1,20 лв. с ДДС.

Молим за Вашата логистична подкрепа за популяризирането на кампанията, като разпространите и препратите дарителският SMS и номер на институции, учреждения и на ваши приятели, колеги и партньори.

Вярваме, че всички заедно ще изградим новия храм на Варна и по този начин ще покажем на дело, че милеем и се грижим за утвърждаване на духовните ценности в децата и младежите, както и на всички живеещи в красивата ни морска столица.

Поздравяваме Ви с предстоящия християнски и на гр. Варна празник - Успение на Пресвета Богородица и Ви желаем крепко здраве и Божието благословение да бъде над Вас.

Църковното настоятелство при храма

 

 

Снимки

Бъдещият храм
« предишна новинаследваща новина »