ГАЛЕРИЯ ИКОНИ

Икона
 

Празник за Успение Богородично в Дневния център за възрастни хора в гр. Видин

15 август 2011 14:15, Видинска митрополия
На Успение Богородично в Дневния център за възрастни хора в гр. Видин

На 15 август в Дневния център за възрастни хора в гр. Видин се проведе духовно тържество, което бе във връзка с Успение Богородично.

С тържествен водосвет, отслужен от архимандрит Поликарп, бе почетен големият християнски празник. Възрастните хора, които се ползват от грижите на центъра, се помолиха за Божието благословение и крепкото застъпничество на Божията Майка.

Архимандрит Поликарп поздрави вярващите и персонала на социалното заведение и изразявайки радостта си от този молитвен момент, благодари за любовта на хората към Бога и духовния живот.

Поздрав към празнуващите бе отправен и от г-н Борислав Ванков, зам.-кмет на Община Видин.

Текст: архимандрит Поликарп
Снимки: Венцислав Евтимов

 

 

Снимки

Празник за Успение Богородично в Дневния център във ВидинПразник за Успение Богородично в Дневния център във ВидинПразник за Успение Богородично в Дневния център във ВидинПразник за Успение Богородично в Дневния център във ВидинПразник за Успение Богородично в Дневния център във ВидинПразник за Успение Богородично в Дневния център във ВидинПразник за Успение Богородично в Дневния център във ВидинПразник за Успение Богородично в Дневния център във Видин
« предишна новинаследваща новина »