ГАЛЕРИЯ ИКОНИ

Икона
 

Да помогнем на Никол

18 август 2011 10:58, Видинска митрополия
Малката Никол

Повече от 3 години петгодишната Никол Северинова от Видин безуспешно се лекува от Синдром на Ретт – рядко и изключително тежко заболяване.

Семейството на Никол са благочестиви християни и приятели на катедралния храм „Св. вмчк Димитър Солунски”, гр. Видин. Всеки неделен ден Никол, носена от своите родители, приема Свето Причастие – Тялото и Кръвта на Господ Иисус Христос.

Видинска света митрополия дейно се включи в кампанията за набиране на средства за лечението на Никол.

Тя не може да говори, не може да ходи, няма приятелчета...

Единственият шанс за подобрение и дори пълно излекуване дават специалистите от клиника в Израел, където са помогнали на много български деца.

Изключително скъпото лечение е напълно непосилно за родителите и близките на Никол и те се обръщат към всички Вас с молба за помощ и подкрепа! За първия курс на лечение, който трябва да се проведе най-късно до 30.09.2011, са необходими 20 500 лв., в които не се включва пътуването и престоя в Израел.

За изпращането на дарителски SMS ще бъдете таксувани с 1,20 лв. с ДДС.

Избраната от вас кампания получава минимум 90 % от всички финансови постъпления, а останалата сума покрива административни разходи по проекта DMS. За повече информация може да се свържете с Анелия Иванова Костова – майката на Никол – на телефон 0899 399 036.

Ако решите да помогнете по банков път, ето сметката на Никол:

Обединена Българска Банка

IBAN: BG61 UBBS80021050762330

код на SMS: DMS NIKOL

Изпратете дарителски SMS с текст на латиница DMS NIKOL на номер 17 777 (за абонати на GLOBUL, VIVACOM и M-Tel).

Видинска света митрополия

 

 

Снимки

Малката Никол
« предишна новинаследваща новина »