ГАЛЕРИЯ ИКОНИ

Икона
 

Епископ Сионий посети Дом „Надежда” в гр. Белоградчик

22 септември 2011 13:03, Видинска митрополия
Епископ Сионий посети Дом „Надежда” в гр. Белоградчик

На 21 септември Негово Преосвещенство Велички епископ Сионий заедно с духовници от Видинска митрополия посети Дома за деца лишени от родителски грижи „Надежда” в гр. Белоградчик.

Епископ Сионий бе посрещнат пред дома от протойерей Рафаил Ангелов, архиерейски наместник на Белоградчишка духовна околия, от ръководството на дома и от възпитаниците на социалното заведение, които бяха радостни от посещението и доволни от скромните подаръци, които получиха от епископ Сионий.

Първо духовниците посетиха преходното защитено жилище при дома, срещнаха се с децата и споделиха духовни мисли, които да им бъдат от полза в тяхното учебно и социално поприще, а след това и с децата живеещи в ученическия пансион.

Всички деца получиха подаръци и лакомства, както и благословение за духовно преуспяване, здраве, радост и мъдрост.

Училищният персонал благодари на епископ Сионий за това топло посещение и пожела по-често да има такива срещи, които да сплотяват децата с Църквата и духовенството.

Текст и снимки: архимандрит Поликарп

 

 

Снимки

Еп. Сионий посети Дом „Надежда”Еп. Сионий посети Дом „Надежда”Децата от Дом „Надежда”Епископ Сионий посети Дом „Надежда” в гр. БелоградчикЕпископ Сионий посети Дом „Надежда” в гр. БелоградчикЕпископ Сионий посети Дом „Надежда” в гр. Белоградчик
« предишна новинаследваща новина »