ГАЛЕРИЯ ИКОНИ

Икона
 

Във Видин се проведе свещеническа конференция

03 октомври 2011 13:10, Видинска митрополия
Във Видин се проведе свещеническа конференция

На 3 октомври с благословението на Негово Високопреосвещенство Видински митрополит Дометиан се проведе месечната свещеническа конференция на духовенството от Видинска и Кулска духовни околии.

Конференцията председателства архимандрит Поликарп, духовен надзорник на двете духовни околии, и се проведе в актовата зала на СОУ „Цар Симеон Велики“, гр. Видин.

Бяха обсъдени предимно административни въпроси, касаещи икономическата и социална реформа, настъпила след месец март 2011 г.

На конференцията бе направен подробен отчет на извършеното до момента и се потвърди възходът на двете духовни околии и положителното развитие в административно отношение по най-наболелите проблеми.

Следващата месечна конференция ще се проведе на 31 октомври 2011 г. в актовата зала на СОУ „Цар Симеон Велики“, гр. Видин.

Текст: архимандрит Поликарп
Снимки: архимандрит Евтимий

 

 

Снимки

Във Видин се проведе свещеническа конференцияВъв Видин се проведе свещеническа конференцияВъв Видин се проведе свещеническа конференцияВъв Видин се проведе свещеническа конференцияВъв Видин се проведе свещеническа конференцияВъв Видин се проведе свещеническа конференция
« предишна новинаследваща новина »