ГАЛЕРИЯ ИКОНИ

Икона
 

Продължават младежките срещи организирани от екипа на енорийския сайт при храм „Св. София” „Православна младеж”

04 октомври 2011 10:31, Софийска митрополия
Продължават младежките срещи организирани от сайта "Православна младеж”

След тримесечно прекъсване през ваканционния летен период се възстановяват редовните седмични младежки срещи организирани от екипа на енорийския сайт при столичния храм „Св. София” „Православна младеж” ( www.pravmladeji.org ). Срещите се провеждат всеки четвъртък от 18,30 ч. в енорийския център "Св. Горазд" на ул. "Граф Игнатиев" № 50, 2 етаж.

По време на тези срещи православни младежи с различни професии и специалности, обединени от своята вяра и духовни търсения, беседват на различни теми, свързани с предизвикателството да живееш като християнин в един по същество нехристиянски свят. На тези срещи се канят и гости, духовници и миряни, които споделят своя духовен и църковен опит и в неформална беседа обсъждат с младежите въпросите, които ги вълнуват.

Този четвъртък пръв гост на младежите ще бъде ставр. ик. Нелуц Опря, представител на Румънската патриаршия при Българската патриаршия, който ще ги запознае със съвременното състояние на Румънската православна църква и предизвикателствата пред нея, както и с историята и ролята на Румънското подворие в София.

 

 

Снимки

Продължават младежките срещи организирани от сайта "Православна младеж”Продължават младежките срещи организирани от сайта "Православна младеж”
« предишна новинаследваща новина »