ГАЛЕРИЯ ИКОНИ

Икона
 

В столичната Православна детска градина продължава приемът на деца

21 октомври 2011 15:22, Софийска митрополия
Православната детска градина

В Православната детска градина към столичния храм „Успение на Пресвета Богородица” продължава приемът на деца на възраст от три до шест години.

Градината е открита с благословението на Негово Светейшество Българския патриарх и Софийски митрополит Максим и със заповед РД 14-70 от 29.07.2011 г. на МОНМ.

Градината се помещава в слънчева и уютна, специално построена за целта сграда при храма. За децата има детска площадка и възможност за игра в защитения, обширен и озеленен храмов двор.

Освен задължителните образователни направления като български език и литература, математика, социален свят, природен свят и др., те ще изучават вероучение за деца и християнска етика, ще присъстват и на богослужение. Учителите са квалифицирани педагози и магистри по богословие.

За децата е осигурено пълноценно хранене – сутрешна закуска, плодова закуска, обяд и следобедна закуска.

Градината предоставя транспорт ОТ и ДО ДОМА.

Работното време е от понеделник до петък, от 8 ч. до 17,30 ч., но според желанието на родителите има възможност за удължен престой, за полудневно или почасово гледане на децата.

Телефоните, на които можете да получите повече информация, са: 0878 501 803 и 0895 72 02 11.

 

 

Снимки

Православната детска градинаПравославната детска градинаПравославната детска градинаПравославната детска градинаПравославната детска градинаПравославната детска градинаПравославната детска градинаПравославната детска градина
« предишна новинаследваща новина »