ЛЕСТВИЦА

 

ГАЛЕРИЯ ИКОНИ

Икона
 

Десета самостоятелна изложба на свещеник Петър Стоянов от Видин

08 февруари 2012 18:31, Видинска митрополия
Десета самостоятелна изложба на свещеник Петър Стоянов от Видин

На 8 февруари видинският свещеник и виден художник Петър Стоянов откри 10-ата си самостоятелна изложба в художествената галерия „Никола Петров”, гр. Видин.

В изложбата бяха представени последните творби на отец Петър, обединени в няколко цикъла.

Експозицията е наречена „Пътуване”. Представени са маслени платна с характерните за художника етномотиви. Картините са събрани в 2 цикъла - „Терасата” и „Прозорецът”. Изложбата ще остане във видинската галерия до края на февруари.

Художникът е член на Съюза на българските художници, както и на Дружеството на пловдивските художници и има редица участия в експозиции в страната.

Той е енорийски свещеник при храм „Св. апостоли Петър и Павел” в с. Гомотарци.

Текст и снимки: архимандрит Поликарп

 

 

Снимки

Десета самостоятелна изложба на свещеник Петър Стоянов от ВидинДесета самостоятелна изложба на свещеник Петър Стоянов от ВидинДесета самостоятелна изложба на свещеник Петър Стоянов от ВидинДесета самостоятелна изложба на свещеник Петър Стоянов от ВидинДесета самостоятелна изложба на свещеник Петър Стоянов от ВидинДесета самостоятелна изложба на свещеник Петър Стоянов от ВидинДесета самостоятелна изложба на свещеник Петър Стоянов от ВидинДесета самостоятелна изложба на свещеник Петър Стоянов от ВидинДесета самостоятелна изложба на свещеник Петър Стоянов от ВидинДесета самостоятелна изложба на свещеник Петър Стоянов от ВидинДесета самостоятелна изложба на свещеник Петър Стоянов от ВидинДесета самостоятелна изложба на свещеник Петър Стоянов от ВидинДесета самостоятелна изложба на свещеник Петър Стоянов от ВидинДесета самостоятелна изложба на свещеник Петър Стоянов от ВидинДесета самостоятелна изложба на свещеник Петър Стоянов от ВидинДесета самостоятелна изложба на свещеник Петър Стоянов от ВидинДесета самостоятелна изложба на свещеник Петър Стоянов от Видин10 самостоятелна изложба на Свещеник Петър Стоянов от ВидинДесета самостоятелна изложба на свещеник Петър Стоянов от Видин
« предишна новинаследваща новина »