ЛЕСТВИЦА

 

ГАЛЕРИЯ ИКОНИ

Икона
 

Във Видин се проведе свещеническа конференция

12 март 2012 13:38, Видинска митрополия
Във Видин се проведе свещеническа конференция

На 12 март във Видин се проведе редовната месечна свещеническа конференция на духовниците от Видинска и Кулска духовни околии. Конференцията се проведе от 10,30 ч. в сградата на СОУ „Цар Симеон Велики“, гр. Видин.

Свещеническата конференция бе организирана по повод навършването на една година от създаването на общите единни положения, касаещи подобряването на духовния и социален живот в околиите.

На конференцията бяха разгледани крайно належащи проблеми, касаещи духовните и социални обязаности на свещенослужителите, както и бъдещата работа на всеки един в лоното на Видинска и Кулска духовни околии. Бе наблегнато на липсата на отговорност и желание за достойно служение у част от свещенството. Това бе строго санкционирано.

Конференцията бе открита и ръководена от архимандрит Поликарп, духовен надзорник на двете околии. Той представи подробен доклад за свършеното през едногодишния период.

Текст: архимандрит Поликарп
снимки: архимандрит Евтимий

 

 

Снимки

Във Видин се проведе свещеническа конференцияВъв Видин се проведе свещеническа конференцияВъв Видин се проведе свещеническа конференцияВъв Видин се проведе свещеническа конференцияВъв Видин се проведе свещеническа конференцияВъв Видин се проведе свещеническа конференцияВъв Видин се проведе свещеническа конференцияВъв Видин се проведе свещеническа конференция
« предишна новинаследваща новина »