ГАЛЕРИЯ ИКОНИ

Икона
 

Архимандрит Поликарп бе награден за активна социална дейност

12 март 2012 17:51, Видинска митрополия
Архимандрит Поликарп бе награден за активна социална дейност

На 12 март в залата на Общински съвет - Видин се проведе среща на Група „Възраждане на Видин” по случай годишнината от създаването на движението.

Официалната част на тържеството бе открита от г-н Петър Кичашки, председател на групата, който изказа благодарност на всички техни партньори и привърженици, радеещи за един по-добър живот на Видин и неговите граждани.

Приветствие към групата отправиха кметът на Видин г-н Герго Гергов и г-н Пламен Трифонов, председател на Общинския съвет - Видин. След официалната част ръководството на Група „Възраждане на Видин” отличи заслужили организации и личности за активна дейност през 2011 г. в полза на видинското общество.

За високи духовни постижения и активна социална позиция в подкрепа на най-нуждаещите се видински граждани през 2011 г. бе награден архимандрит Поликарп, председател на катедралния храм на Видин и духовен надзорник на Видинска и Кулска духовни околии.

Архимандрит Поликарп благодари за тази висока чест и отличие и заяви, че всичко което прави е от любов към Видин и неговите граждани.

Ръководството на Група "Възраждане на Видин" бе поздравено по случай навършването на една година от основаването си и от Негово Високопреосвещенство Видински митрополит Дометиан.

Текст: архимандрит Поликарп
Снимки: архимандрит Евтимий

 

 

Снимки

Архимандрит Поликарп бе награден за активна социална дейностАрхимандрит Поликарп бе награден за активна социална дейностАрхимандрит Поликарп бе награден за активна социална дейностАрхимандрит Поликарп бе награден за активна социална дейностАрхимандрит Поликарп бе награден за активна социална дейностАрхимандрит Поликарп бе награден за активна социална дейностАрхимандрит Поликарп бе награден за активна социална дейностАрхимандрит Поликарп бе награден за активна социална дейностАрхимандрит Поликарп бе награден за активна социална дейностАрхимандрит Поликарп бе награден за активна социална дейностАрхимандрит Поликарп бе награден за активна социална дейностАрхимандрит Поликарп бе награден за активна социална дейностАрхимандрит Поликарп бе награден за активна социална дейностАрхимандрит Поликарп бе награден за активна социална дейностАрхимандрит Поликарп бе награден за активна социална дейностАрхимандрит Поликарп бе награден за активна социална дейностАрхимандрит Поликарп бе награден за активна социална дейностАрхимандрит Поликарп бе награден за активна социална дейност
« предишна новинаследваща новина »