ГАЛЕРИЯ ИКОНИ

Икона
 

Седмица на отворените врати в СОУ „Петко Славейков“ във Видин

05 април 2012 17:43, Видинска митрополия
Седмица на отворените врати в СОУ „Петко Славейков“ във Видин

Във връзка с предстоящия най-голям празник за християните – Великден, ръководството и децата от СОУ „Петко Рачов Славейков“ в гр. Видин организираха Седмица на отворените врати, която се провежда от 2 до 6 април.

Инициативата е свързана с изяви на учениците, чрез които да се ангажира вниманието на децата и техните родители към духовното и истинското, към благодатно посрещане на Пасха Христова, както и създаване на любов към Църквата и духовността.

Програмата на Седмицата на отворените врати е богата и пъстра, даваща достойна изява на децата и създава радост на родителите от постигнатото в училището.

Инициативите се уважават от Видинска света митрополия, която тясно си сътрудничи с видинските училища.

С благословението на Видинския митрополит Дометиан, събитията се почитат с присъствието на свещеник Петър Христов, свещенослужител към катедралния храм на Видин, който поздравява и приветства ученици, преподаватели и родители от името на митрополит Дометиан, както и с присъствието си създава радост и духовно спокойствие сред присъстващите.

Текст: архимандрит Поликарп
Снимки: свещеник Петър Христов

 

 

Снимки

Седмица на отворените врати в СОУ „Петко Славейков“ във ВидинСедмица на отворените врати в СОУ „Петко Славейков“ във ВидинСедмица на отворените врати в СОУ „Петко Славейков“ във ВидинСедмица на отворените врати в СОУ „Петко Славейков“ във ВидинСедмица на отворените врати в СОУ „Петко Славейков“ във ВидинСедмица на отворените врати в СОУ „Петко Славейков“ във Видин
« предишна новинаследваща новина »