ГАЛЕРИЯ ИКОНИ

Икона
 

Концерт по случай предстоящия празник Гергьовден в ОУ „Братя Миладинови” – гр. Русе

04 май 2012 16:43, Русенска митрополия
Концерт по случай предстоящия празник Гергьовден в ОУ „Братя Миладинови” – гр. Русе

В навечерието на празника на град Русе - 6 май, деня на великомъченик Георги, ученици, изучаващи предмета "Религия" при ОУ ”Братя Миладинови”, изнесоха концерт, посветен на празника.

Стиховете и песните, подготвени от преподавателките по религия - Нели Трънкова, и по музика - Снежка Иванова, и изпълнени от ученици от първи, втори, четвърти и пети клас, разказваха за делото на свети Георги в духа на големия християнски празник Възкресение Христово.

Децата разказваха за силата на Христовото учение, за вярата и непобедимия човешки дух, за любовта към Бога и хората. Пяха за приятелството и взаимната помощ и подкрепа, които са ни нужни за живота ни в нашия общ дом - прекрасната планета Земя.

Гости на празника бяха представителят на Русенска митрополия - г-н Милен Бакалов, г-жа Мария Димитрова - директор на ОУ ”Братя Миладинови”, класни ръководители на втори, трети и четвърти клас.

В края на тържеството деца и учители получиха иконки на светци, прославили и защитили християнската вяра.

Текст: Нели Трънкова – учителка по религия в ОУ ”Братя Миладинови” Снимки: Милен Бакалов

 

 

Снимки

Концерт по случай предстоящия празник Гергьовден в ОУ „Братя Миладинови” – гр. РусеКонцерт по случай предстоящия празник Гергьовден в ОУ „Братя Миладинови” – гр. РусеКонцерт по случай предстоящия празник Гергьовден в ОУ „Братя Миладинови” – гр. РусеКонцерт по случай предстоящия празник Гергьовден в ОУ „Братя Миладинови” – гр. РусеКонцерт по случай предстоящия празник Гергьовден в ОУ „Братя Миладинови” – гр. РусеКонцерт по случай предстоящия празник Гергьовден в ОУ „Братя Миладинови” – гр. РусеКонцерт по случай предстоящия празник Гергьовден в ОУ „Братя Миладинови” – гр. РусеКонцерт по случай предстоящия празник Гергьовден в ОУ „Братя Миладинови” – гр. Русе
« предишна новинаследваща новина »