ЛЕСТВИЦА

 

ГАЛЕРИЯ ИКОНИ

Икона
 

Вестник „Ние“ на 22 години

23 май 2012 23:22, Видинска митрополия
Вестник „Ние“ на 22 години

На 23 май от 17 ч. на видинския площад, пред паметника на Първите видински вестникари се проведе честване свързано с 22-годишнината, откакто през пролетта на 1990 г. бе дадено началото на вестник „Ние“.

По този повод редакционният екип на вестника покани цялото видинско гражданство да отбележи заедно с тях тази хубава годишнина.

Рожденият ден бе уважен от Негово Високопреосвещенство Видинския митрополит Дометиан, който в съслужение с архимандрит Антим, протосингел на Видинска митрополия, и йеромонах Максим отслужи водоосвещение за здраве и благословение на празнуващото множество.

На собственика на вестник „Ние“ - г-н Владимир Савов, митрополит Дометиан подари Библия и му връчи грамота за ползотворна работа в полза на Видинска епархия и светата ни БПЦ.

Празникът бе почетен и от кмета на Видин г-н Герго Гергов, г-жа Елка Георгиева, зам.-областен управител на Видин, и г-н Пламен Трифонов, председател на Общинския съвет Видин, които на свои ред поздравиха екипа на вестника.

След водоосвещението пред паметника на Първите видински вестникари бяха положени венци и цветя.

Празникът продължи с коктейл, на който митрополит Дометиан отново поздрави екипа на вестника и го благослови за успешна и ползотворна работа.

Текст: архимандрит Поликарп
Снимки: Видин Онлайн

 

 

Снимки

Вестник „Ние“ на 22 годиниВестник „Ние“ на 22 годиниВестник „Ние“ на 22 годиниВестник „Ние“ на 22 годиниВестник „Ние“ на 22 годиниВестник „Ние“ на 22 годиниВестник „Ние“ на 22 годиниВестник „Ние“ на 22 годиниВестник „Ние“ на 22 годиниВестник „Ние“ на 22 години
« предишна новинаследваща новина »