ГАЛЕРИЯ ИКОНИ

Икона
 

Празник в Поправителния дом в Бойчиновци

06 юни 2012 20:49, Видинска митрополия
Празник в Поправителен дом Бойчиновци

На 1 юни, Международния ден на детето, в Поправителния дом в Бойчиновци бе организирана празнична програма с гостуващи представители на фондация ФСПВ по покана на архимандрит Йосиф (Иванов) – свещенослужител в затвора.

Гостите подариха 120 чифта обувки, футболни топки, тениски и лакомства. Специалисти от фондацията изнесоха лекция за зависимостите и последиците от тях. Един от доброволците във фондацията - актьорът Ивайло Захариев, разказа за своите роли и бъдещи планове.

Като завършек на празника се състоя футболна среща между отбора на гостите и сборен отбор на лишените от свобода. Отборът на гостите спечели заслужена победа, но и момчетата лишени от свобода се представиха успешно.

Гостите не за първи път подкрепят Поправителния дом в Бойчиновци. Вече две години лишените от свобода получават индивидуални рождественски подаръци благодарение на фондация ФСПВ.

Текст и снимки: архимандрит Йосиф

 

 

Снимки

Празник в Поправителен дом БойчиновциПразник в Поправителен дом БойчиновциПразник в Поправителен дом БойчиновциПразник в Поправителен дом БойчиновциПразник в Поправителен дом БойчиновциПразник в Поправителен дом БойчиновциПразник в Поправителен дом Бойчиновци
« предишна новинаследваща новина »