ЛЕСТВИЦА

За старостта

За старостта

Църковен вестник
Електронното “домашно огнище”

Електронното “домашно огнище”

Александра Карамихалева
С расо в глобализирания град

С расо в глобализирания град

Свещ. Ангел ВЕЛИЧКОВ
Клеветата

Клеветата

Мартин Николов
Иконите на Божията Майка

Иконите на Божията Майка

Митр. Антоний СУРОЖКИ
 

ГАЛЕРИЯ ИКОНИ

Икона
 

Благотворително Рождественско тържество ще се проведе на 19 декември в храм "Св. Параскева"

17 декември 2012 19:00, Софийска митрополия
Храм "Св. Параскева"

На 19 декември от 10,00 ч. в столичния храм "Св. Параскева" за шеста поредна година ще се проведе Рождественско тържество, организирано от Църковното настоятелство при храма и Образователна институция "Дарби".

То има за цел да подпомогне децата лишени от родителски грижи в домовете за сираци в с. Дрен, Нови хан и Дом „Св. Параскева”- София. (Домът в с. Дрен се нуждае от средства за храна, Дом „Св. Параскева” - от индивидуални торбички с лакомства и плодове, а в Нови хан - от средства за храна и отопление).

Желанието на инициаторите е тържеството да се превърне в истински празник за децата, в празник на доброто, което състрадателното сърце твори за нуждаещите се деца, да върне най-безценното нещо – детските усмивки.

"Ще ви бъдем благодарни, ако подкрепите нашата инициатива, включвайки се според възможностите си с подаръци или финансови средства. Нека Рождество ни направи по-добри и състрадателни!" - се казва в текста на поканата, отправена от организаторите към всички, които не са безразлични към детските души.

 

 

« предишна новинаследваща новина »