ГАЛЕРИЯ ИКОНИ

Икона
 

Благотворително Рождественско тържество ще се проведе на 19 декември в храм "Св. Параскева"

17 декември 2012 19:00, Софийска митрополия
Храм "Св. Параскева"

На 19 декември от 10,00 ч. в столичния храм "Св. Параскева" за шеста поредна година ще се проведе Рождественско тържество, организирано от Църковното настоятелство при храма и Образователна институция "Дарби".

То има за цел да подпомогне децата лишени от родителски грижи в домовете за сираци в с. Дрен, Нови хан и Дом „Св. Параскева”- София. (Домът в с. Дрен се нуждае от средства за храна, Дом „Св. Параскева” - от индивидуални торбички с лакомства и плодове, а в Нови хан - от средства за храна и отопление).

Желанието на инициаторите е тържеството да се превърне в истински празник за децата, в празник на доброто, което състрадателното сърце твори за нуждаещите се деца, да върне най-безценното нещо – детските усмивки.

"Ще ви бъдем благодарни, ако подкрепите нашата инициатива, включвайки се според възможностите си с подаръци или финансови средства. Нека Рождество ни направи по-добри и състрадателни!" - се казва в текста на поканата, отправена от организаторите към всички, които не са безразлични към детските души.

 

 

« предишна новинаследваща новина »