ГАЛЕРИЯ ИКОНИ

Икона
 

Рождественско тържество се състоя в храм "Св. Георги" в Русе

25 декември 2012 16:27, Русенска митрополия
Рождественско тържество се състоя в храм "Св. Георги" в Русе

На 22 декември 2012 г., събота, в храм "Св. Георги" - гр. Русе, се състоя Рождественско тържество по инициатива на църковното настоятелство и енориаши на храма.

С прекрасните си изпълнения на песни и стихове ни зарадваха ученици от НУИ „Проф. Веселин Стоянов” и изучаващи предмета "Религия" от СОУ "Васил Левски". Приветствие към децата отправиха енорийският свещеник при храма Йордан Бойчев и старши експертът по "Религия" към РИО - Русе - Росица Георгиева.

Храмът беше изпълнен с енориаши и родители. За награда за хубавия концерт бяха приготвени подаръци за всички изпълнители, които останаха приятно изненадани и доволни за оказаното им внимание. Отец Йордан покани всички пак да посетят храма за рождественските богослужения.

Текст и снимки: Милен Бакалов

 

 

Снимки

Рождественско тържество се състоя в храм "Св. Георги" в РусеРождественско тържество се състоя в храм "Св. Георги" в РусеРождественско тържество се състоя в храм "Св. Георги" в РусеРождественско тържество се състоя в храм "Св. Георги" в РусеРождественско тържество се състоя в храм "Св. Георги" в РусеРождественско тържество се състоя в храм "Св. Георги" в РусеРождественско тържество се състоя в храм "Св. Георги" в РусеРождественско тържество се състоя в храм "Св. Георги" в Русе
« предишна новинаследваща новина »