18 април 2024, четвъртък

Преп. Йоан. Св. мчк Виктор (Прежд. лит.) (Тип. с. 438)
church

Излезе от печат брой 13 на "Църковен вестник"

| Автор: Българска Патриаршия

Църковен вестник - бр. 13

От печат излезе брой 13 на официоза на Българската православна църква - "Църковен вестник". В броя се обръща специално внимание на, състоялия се тази година, XVII Международен фестивал за православна музика "Св. Богородица - Достойно есть" в гр. Поморие.

На страница 1 и 3 може да прочетете интервюто на Весела Игнатова с Негово Високопреосвещенство Старозагорския митрополит Киприан за фестивала, музиката и смисъла от провеждането на музикалния православен фестивал. На същата трета страница може да прочетете и интервюто с д-р Мария Вълчанова за интернет технологиите и живото човешкото общуване.

В рубриката "Църковна музика", на стр. 6 и 7 е поместен текст за химнотворения в чест на Пресвета Богородица с автор д-р Любомир Игнатов.

Това и още любопитни и интересни неща ще може да откриете в новия брой на "Църковен вестник".

Вестникът се разпространява в православните храмове и в църковните магазини, както и чрез абонамент.

Цена на един брой - 0,70 лв.

Цена за годишен абонамент за 2021 г. - 30 лв.

Абонирането се извършва на адреса на издателството: София 1000; ул. "Оборище" № 4; Синодално издателство; МОЛ Танка Тончева Христова, или на e-mail: [email protected] с точно упоменаване на адреса на получателя. Средствата се превеждат по пощата или по банкова сметка: УниКредит Булбанк - София; IBAN BG97UNCR96601018147018; BIC код: UNCRBGSF

Отговорен редактор на броя: Анула Христова