05 юни 2023, понеделник

Свети Дух. Св. свщмчк Доротей, еп. Тирски. Преп. Петър Корицки (Тип. с. 477)
church

Коледно тържество във фондация „Подкрепа за реализация”, гр. Видин

| Автор: Видинска митрополия

Коледно тържество в фондация „Подкрепа за реализация” гр. Видин

На 22 декември се състоя Коледното тържество на фондация „Подкрепа за реализация” и на рехабилитационния център към фондацията.

От името на Негово Високопреосвещенство Видинския митрополит Дометиан гост на тържеството бе Негово Преосвещенство Величкият епископ Сионий.

Епископ Сионий поздрави председателя на фондацията и на рехабилитационния център г-жа Емилия Йосифова, както и всички нейни сътрудници и приятели обединени от това богоугодно дело и пожела Бог да ги огради със сили, търпение и много любов, за да вършат тази самарянска дейност и мисия си с достойнство и преданост.

Епископ Сионий направи също така подаръци, които да им напомнят за връзката, която трябва да имат тружениците на фондацията и рехабилитационния център с Бога, с Църквата и православното духовенство.

От името на Областната управа, кмета на Община-Видин и от различни социални организации също бяха отправени поздрави и благопожелания към г-жа Йосифова и екипа й, за още по-успешна и крепка по-нататъшна работа с хората с увреждания и нуждаещи се от специални грижи и внимание.

Текст: Архимандрит Поликарп Снимки: Николай Борисов Озвучаване: Владислав Трифонов