24 април 2024, сряда

Мчк Сава Стратилат (Прежд. лит.)
church

Открит урок по Религия за Архангеловден

| Автор: Неврокопска митрополия

Открит урок

На 5 ноември в СОУ „Св. св. Кирил и Методий” –с. Крупник се проведе открит урок по Религия посветен на предстоящия празник – Събор на св. Архангел Михаил (Архангеловден), който е и храмов празник на църквата в село Крупник.

Учeниците от ІІІ а и ІІІ б изучаващи СИП Религия участваха много активно в урока и демонстрираха отлични познания в областта на християнската религия. Интерес предизвика презентацията за св. Архангел Михаил и безплътните небесни сили, изнесена от г-жа Цветанка Костуркова – начален учител и преподавател по религия в училището.

Учениците поздравиха гостите със специално подготвен рецитал, посветен на предстоящия празник.

Гости на открития урок проведен в модерно оборудвания мултимедиен център бяха: отец Величко Христов – с. Крупник, отец Спас Веселински – град Симитли, отец Бисер Христов– с. Полена, директора на училището г-н Марио Лазаров, председателя на общинския съвет гр. Симитли Светла Атанасовска, общински съветници, учители и ученици.

Отец Величко изрази възхищение от видяното и поздрави учениците и г-жа Костуркова за отличното им представяне по време на урока.

Учениците бяха поздравени за знанията си и от директора на училището, от председателя на общинския съвет и от другите гости на урока, които им пожелаха да продължават с успешното усвояване на знания в тази област със същото желание и интерес.

Озвучаване: Владислав Трифонов

Прикачени файлове

Открит урок [1.47MB]