ГАЛЕРИЯ ИКОНИ

Икона
 
Начало » ПРАВОСЛАВНА МИСЪЛ » Общество » Нова книга „ОТВЪД СМЪРТТА” на архим. В. Бакоянис

Нова книга „ОТВЪД СМЪРТТА” на архим. В. Бакоянис

2013-10-08, автор: Синодално издателство, рубрика: Общество

korica11.jpgСинодално издателство представя своята нова книга „ОТВЪД СМЪРТТА. Къде са нашите покойници и как да се погрижим за тях”. Нейният автор - архимандрит Василис Бакоянис - е особено популярен в съседните православни страни Румъния и Гърция, където книгите му са широко популярни, обичани и се преиздават многократно.

Книгата му, която предлагаме на българския читател, надниква във вълнуващата мистерия на човешкия опит след смъртта. С достъпен и непринуден стил, което я прави изключително увлекателна за прочит, тя представя догматичните концепции на Църквата за човешката смърт, запознава ни с любопитни примери на личен следсмъртен опит, упътва ни каква може да бъде нашата най-добра християнска грижа и подкрепа за душите на ближните, напуснали този свят.

Със смелостта си да пристъпи аналитично към тази невидима реалност, авторът използва своя пастирски опит и богословска вещина, за да насърчи читателите си да се заредят със знание и духовна крепкост, за да имат сила и вяра дори пред лицето на смъртта да прославят Господа.

***

Книгата се разпространява в църковните книжарници.

Цена: 7 лв.

При закупуване на количество над 10 броя се ползва 20% отстъпка.

Телефон за заявки: 02/980 30 16 (Синодално издателство); 0884 833 199 ; 0879 937 433.

Още от "Православна мисъл":